Svampen

Jag var ute i ett helt annat ärende i SL en dag, när jag snubblade över Svampen i en affär för byggnader. Det visade sig att creatorn var svensk – Iga Clawtooth – en känd designer i SL. Kvällen slutade med att jag var en lycklig ägare till Svampen 🙂
För er som inte känner till Svampen, så finns Svampen i Örebro, den är ett populärt turistmål dit man tar sina utsocknes vänner för att visa den vackra vyn över Örebro med omnejd.

NUU finns den alltså på Yadkin Valley, 750 m upp i luften står den, stor och ståtlig, hatten rymmer hela min parcel. Tanken med Svampen är att den ska bli välkänd i SL och genom ringar på vattnet förhoppningsvis även bli mer känd i Real Life och att den får en plats på världskartan – Örebro och Svampen.

På Svampen finns det massor med mat!! Buffébord, förrätter, desserter, kaffe med tillbehör, glass mm mm. MISSA INTE heller våra meny-bord dit du kan ta din älskade och äta en romantisk middag. Är du spelsugen så kan du spela Byngo eller varför inte utmana vänner på Dart? Besök alla cuddle-platser, både vid ingången och nere på marken.

EVENTS kommer det förstås att bli, förhoppningsvis lite annorlunda events, vi får se vad hösten erbjuder 🙂

VÄLKOMNA!!

/rultan Zeplin


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: